Work

Ska snart åka och jobba vilket kommer bli roligt! Älskar fan att jobba, och inte bara för att man sen får pengar utan för det är roligt och man alltid träffar härliga människor.

Men anledningen till varför jag inte hjar skrivit något är ju för att jag har varit i Polen, och snart åker jag till Paris med Mimie! Vi kommer ha super roligt med disney land, gå ut och ha allmänt roligt!


För dig!


Stolt

När jag kom hem från skolan, hade jag sjukt mycket att göra vilket jag fortfarande har. Men en sak som jag faktiskt aldrig tidigare har gjort är att tvätta kläder. Kanske är konstigt eller helt normalt, vet faktiskt inte i vilken ålder man "brukar" börja. Men har fler kompisar som började för länge sen, så känner mig väl lite sen men men.
Så nu är min favorit syssla att tvätta;)


Back on track

Gick till skolan idag och känner mig mycket bättre. Så just nu sitter jag och har sista lektionen tillsammans med Sara. Affärsjuridik är det, vilket är intressant.

Igår när syrran kom hem färgade hon min utväxt, så känner mig lite snyggare nu även fast det inte är någon större skillnad.

Ne nu måste jag lyssna och hänga med på lektionen....


Sometimes I miss the old days, when there were no problems


Vill ha VÅR!


REA på Betties Galleria

Som några kanse har sett så har jag fått upp en banner från Betties Galleria. Jag har själv beställt örhängen därifrån och är sjukt nöjd, med både örhängena och hur lång tid det tar innan man fr hem sakerna man beställt. En annan sak som är bra är att frakten är gratis, vilket inte många hemsidor brukar ha. Alla produkter kommer även från San Francisco, Californien i USA, och hur coolt är inte de?!

Hittade två saker som just nu är på REA hos dom.

 


Mår skit så går och lägger mig


Miss it!


Gratis

Såg att man kunde få gratis biobiljetter från köpa aktiebolag och starta aktiebolag. Så är du bloggare och känner att du antingen vill ha en biobiljett värd 100kr eller spotify preminum tycker jag att du ska besöka deras hemsida på köpa aktiebolag eller starta aktiebolag.

Så gör som jag och få en gratis biljett som kanske förgyller en fredag ;)

Sjuker








Fettisdagen

Har tyvärr inte ätit någon semla, vilket inte är så konstigt eftersom jag inte tycker om dom:P Men hade ändå velat gjort något till mamma eller pappa. Men det får bli någon annan dag.

Hade även bestämt att träffa min gullig kompis Viktoria imorgon, men eftersom jag är förkyld och inte vill bli sämre blev jag tvungen att ställa in det. Suger eftersom jag hade lngtat så mycket! Men vi ska självklart träffas när jag mår bättre!:D


Jobbigt

Börjar bli förkyld, och har haft sjukt mycket att göra de senaste dagarna så har inte haft tid att skriva något och nu kan jag inte ens ladda upp bilder!

Lyckad alla <3 dag!

Älskling och jag åkte in till stan, då jag satt och höll på överraskningen. När vi väl satt på bussen in låtsades jag kolla i plånboken, och sa - men oj vad är det här för biljetter? (skit B, men ville göra det lite roligt), han kollade på mig med ett leende och undra om det va sant.

Han var glad, jag var glad vilket gav oss en underbar älla <3 dag! Valentine´s day var super bra, så bättre kunde jag inte fått. Sen efter filmen fick jag även gå och välja vad jag ville ha, så det blev en klocka som jag hade kikat på tidigare under veckan. Så nu är jag happy!:D

En bild för ca 1år sedan, men kärleken till dig älskling är fortfarande detsamma<3


Snart in mot stan med älskling


Megan Fox


Love it!

Finns det något som jag älskar mer än allt annat så är det skor! Skor har alltid varit min passion och kommer alltid att vara. Dock uppskattas det inte av alla. Jag kan handla ett par dyra och snygga skor på måndagen och sen när jag är inne i stan på tisdagen kan jag hitta ett par som är minst lika snygga och dyra som jag bara måste köpa.
Ibland har jag även kommit hem med tre par samtidigt vilket har resulterat i brist på utrymme. Så just nu har jag mina skor i garderoben tillsammans med mina kläder. Så i sommar måste jag skaffa en riktig skohylla!

Förutom skor älskar jag väskor! Men dar du någon speciell passion?


Äntligen tillbaks!

Ikväll efter att jag har jobbat kommer älskling hit, så ska vi fira Alla <3 dag,så jag har lite att ordna. Jag tänkte ta lite bilder, och lägga ut imorgon så får ni se hur mysigt vi haft det.



Helt slut!

Uch vilken dag, helt slut i kroppen och fryser som en kotte. Det började med att vi hade matte som jag inte riktigt förstår mig på eftersom allt går så himla snabbt. Sen var det en jätte fin minnes stund för Robin K, vilket gjorde en så himla ledsen. Efter den kände jag mig helt seg och tung i huvudet.

Så ska ta och äta middag med familjen om en stund och sen tänkte jag kanske titta på vampire diaries på internet. Någon som har sätt den?


År 2010

Känner att år 2010 kommer bli ett kanon år! Det som kommer
att hända frmöver och som är planerat än så länge är

Polen
Paris
Lyx kryssning med familjen
Fira 4 år tillsammans med älskling
Jobba på ica
Körkort
Fyller 18 år!
Börja träna

Men det jag mest ser framemot är nog körkortet eftersom jag kommer kunna köra min bil, som jag redan har köpt! Jag är 17 år och har redan varit ägare till två bilar. Men den bilen jag har nu, kommer jag nog att ha många år framöver. Min bil nedanför:D




Minnen

Var uppe på vinden för ett tag sen för att leta efter en ryggsäck tills imorgon, för då ska vi nämligen åka skridskor. Gud vad mycket minnen alla grejer där uppe väcker. Hittade min ryggsäck jag fick i första klass, och mina gamla dockor, barbie hus och mycket mycket mer! Super roligt. Skulle kunna sitta där uppe hela kvällen och bara titta på gamla minnen.

Men imorgon då ska vi som har natur och friluftslivs kursen åka skridskor. Man ska vara förbered på att ramla i vattnet, ifall det skulle hända och därför måste alla ha ryggsäck på sig. Men ser framemot det imorgon för jag ÄLSKAR att åka skridskor, och har alltid gjort. Åkte jätte mycket när jag var mindre, men har väl minskat på det med åren vilket jag nu känner måste bli en ändring på.

Skridskor här kommer jag!


Victoria secret

Melissa är en av mina kvinnliga förebilder eller vad man nu kallar det. Hon är otroligt vacker, även fast hon är lite fejk. Jag anser inte att naturligt är bäst, för kan man skönhets operera sig och bli snyggare tycker jag absolut man ska köra på.
Men jag jämt tittar på först är håret, och Melissa är verkligen super fint hår, volymen och färgen!



Prov!!

Sitter i skolan och väntar på att affärsjuridiken ska börja. Vet inte riktigt hur det kommer gå på provet, för det känns som om jag inte kan något!

Men morgonen började i alla fall bra, då Rocky min hund kom upp springandes från nedervåningen. Igår var han ju som sagt hos veterinären och fixade tänderna, så han va helt borta när han kom hem inte alls lik sig själv. Tyckte så synd om honom, eftersom han annars är typ den snällaste, gladaste och roligaste hunden. Så blev på bra humör när jag såg att han var sig själv igen!:)


Min Älskling


En sväng till stan

Imorgon efter provet tänkte jag ta en sväng förbi stan och köpa hårfärg och present till älskling. Just nu har ja nämligen en aning ljusare utväxt som typ ser grå ut, vilket jag hatar. På bilden är håret nyfärgat, vilket jag älskar. Vill så gärna ha hårförlängning, och ha typ 10cm länge än vad jag har nu. Får se när det blir, eftersom det kostar en del.


Miley Cyrus



Kan man något annat än älska stilen?



Nyhet or what?

Man visste ju att Gisele Bündchen var gravid och så, men nu har hon ju fått sin son Benjamin tillsammans med Tom Brady.
Nu undrar man ju om Gisele kommer tappa sina kilon lika snabbt som Heidi Klum? I alla fall så bjuds det på första bilden på deras lilla son Benjamin.


I bilen bredvid

Även fast jag är hemma och mår dåligt kunde jag inte sitta hemma när vi skulle till veterinären med Rocky. Men på väg in till veterinären ser vi två likadana bilar åka på led. Bilarna va rätt exlusiva men ändå vanliga. Men så när vi åker förbi och kikar in i den första bilen, ser jag Drottningen Silvia.

HAHAH shit va jag skratta, för vad är oddsen att hon åker i bilen bredvid liksom. Men jätte roligt att se henne på riktigt, även fast jag sett henne förut.

Säng mys

Ligger just nu i sängen eftersom jag inte mår så bra. Så idag blir det ingen skola för mig, men imorgon måste jag gå eftersom vi har ekonomi prov.

Men så jag har inte direkt något roligt att göra förutom att plugga vilket inte är det roligaste. Ligger typ exakt som tjejen på bilden, för inte tänker jag lämna sängen inte! 


Natti Natt

Så nu ska jag gå och lägga mig, även fast jag kanske borde vara uppe och plugga lite ekonomi. Känner dock bara att ögonen inte kan hålla sig öppna så länge till. Så imorgon är det en ny dag med nya tag. Imorgon är även sista dagen innan själva ekonomi provet vilket innebär mycket plugg!

Men sov sött allesammans!


Don't understand

Om det är något jag inte förstår så är det allt snack runt playboy. Om man bara nämner playboy, dömer personer än direkt. Många tänker på nakna tjejer, porr osv. Men i mina ögon är det eleganta bilder på lättklädda tjejer som i vissa fall är nakna, men inte alls porriga. Dessutom är Playboy ett märke eller varumärke i mina ögon, eftersom dom säljer allt från snygga underkläder till barglas.

Vad är egentligen skillnaden mellan en tjej i bikini i t.ex. sports illustrated, häntextra och playboy? samma sak liksom! Så för att jag gillar playboy och alla dess prylar har inget med porr att göra, utan märket och respekten dom ger tjejerna. Där ställer tjejerna själva upp på bilderna och något dom väljer att göra.


Upptagen or what?

Var tar tiden vägen egentligen? känns inte som om jag har gjort någonting det här året, men ändå är det februari. Hittar knappt tid till min älskade kille den här månaden för jag har så mycket planerat. De känns helt ärligt skit konstigt, men ändå roligt eftersom det jag har planerat bara är roliga saker!:)

Men så om någon vill träffa mig får jag först ta och kolla i min lilla almanacka (hahah ironi)

Feb. 8, 2010

Everything happens for a reason, men det här kan ju omöjligt vara ödet för dig!
Rest in Peace Robin K


Önskar mig




Något som jag skulle bli super glad över att få på alla <3 dag är något av ovan. Halsbandet för den gulliga texten och ringen för en mer vacker men ändå enkel look. Tycker även den blir mer personlig när man själv får bestämma vad det ska stå på ringen. Jag skulle vilja ha någon text på antingen, spanska, engelska, italenska eller franska så att inte alla förstår. Även fast det kanske bara skulle så t.ex. lovely.  


Sugen

Det var cirka 3 år sedan jag slutade rida, och just nu känner jag hur gärna jag vill börja igen. Har aldrig slutat gilla hästar, utan slutade tack vare tidsbrist. Men just nu vill jag bara upp på hästryggen och galoppera iväg! Så snackade med pappa och mamma om det, så får vi se hur det blir sen. Egentligen känner jag väl själv att jag inte riktigt har tid eftersom jag först går i skolan, jobbar exra, har pojkvän, vänner och familj som jag måste umgås med. Men att rida någon gång då och då skulle ju inte skada!


Min älskling

Jag blir så himla glad över att bara tänka på alla hjärtans dag, för jag vet att hela den helgen kommer spenderas med dig älskling! Det roliga är ju att du inte har någon aning om vad jag kommer köpa till dig. Känns som om det är evigheter dit men det är ju trots allt bara nästa helg, wiii!

Tänk att vi kommer fira 4år tillsammans i år gubben, du och jag tillsammans sen jag var 13år. Helt otroligt vad tiden gått snabbt, för helt plötsligt är du 20år och jag fyller 18år i år!

 


Rekommenderar!


Me Love!

Något som jag har varit intresserad av ett tag är en mini PC. Har dock bara hittat svart och vit, men nu har jag hittat en i ROSA! Så tur att jag har väntat eftersom den rosa fortfarande inte finns i Sverige än. Men jag ska vänta och köpa den sen när den kommer ut!:D


Love this song with Ke$ha




Mysig torsdag

Vilken härlig dag, började med att jag vaknade lagom tidigt/sent och gjorde allt jag skulle innan Mimie sötis skulle komma. Vi satt och snacka och gick ut med Rocky, och hade det jätte trevligt.

Det var så himla skönt att vara ledig idag, vilket jag även är i morgon! Kom på att jag är bara hemma drygt 1 vecka mellan Polen och Paris, vilket känns helt ofattbart! Längtar enormt mycket till båda resorna!



Fräscha upp sig

Känner att jag vill fräscha upp mig, precis som det står i rubriken. Har lust att färga håret, fixa nagelförstärkning med fransk manikyr och bara allmänt känna sig fräschare. På denna tid på året känner jag mig alltid lika tråkig, vilket jag vill ändra på genom lite små förändringar, som alltid är roligt!

Men innan jag gör det måste jag först köpa alla <3 dag present till killen. Därför prioriterar jag presenterna först och sen det andra. Längtar faktiskt till alla hjärtans dag för jag känner att den här kommer bli den bästa!<3

Början på något nytt

Shit sjukt länge sen jag bloggade, men kände att det var dags igen. Valde att starta en ny blogg med liknande namn som min förra.




Så idag var det sista skoldagen för mig eftersom vi har studie dag både torsdag och fredag, vilket är sjukt skönt eftersom vi har enormt mycket i skolan just nu.

Känner att jag är shoppingsugen till hundra. Har inte shoppat på veckor vilket känns enormt konstigt men ändå skönt eftersom jag vill spara mina pengar. Men så tänkta göra en lite "vill ha" lista sen :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0